De Bore-Out te Lijf, afl. 2

S01E02: Inspiratie / onderzoek

Inmiddels dus bijna 4 dagen ‘home away from home’.
En al vrij snel, in de rust, de ruimte en de zon kon het e.e.a. weer gaan stromen.
Het ‘nadeel’ bij mij is dat dan direct ook de inspiratie op gang komt.
En mijn brein wil dan al die stromen onderzoeken. #HB

Ik heb geprobeerd te achterhalen hoe het nu kan dat ik ‘ineens’ over 2 maanden start met de opleiding Gedragstherapeut voor Katten
Volgens mij ging het zo.

Ik zit dinsdagavond in de tent te ‘mediteren’ met poes Sam. #zenknuffels

Mediteren met Sam

Mediteren met Sam

Poes Sam (en haar moeder Sarah) hebben prachtige voetjes.

Voetje Sarah

Voetje Sarah

Mijn brein triggert naar een aflevering van My Cat From Hell door CatDaddy Jackson Galaxy waarin hij uitlegt dat sommige katten uit gebieden komen met veel sneeuw en een soort ‘sneeuw-want’ aan hun voetjes hebben.

Ik ga woensdagochtend eens Googlen op ‘poes lange haren brede voeten’ om erachter te komen wat voor soort Sam is, en kom al meanderende via ‘katten gedragskundige’ op ‘gedragstherapie katten opleiding’ en BOEM, de bliksem slaat in en het verdiepende onderzoek begint.
Tinley voelt als een gedegen opleiding met veel variabelen, een rooster, en financiën om uit te zoeken. ‘Right up my alley’ #OpOrde

En met dank aan Googly-history weet ik nu dat letterlijk 12 min. later de 1e mail is verstuurd.
En 24 uur later is het besproken binnen mijn relatie, zijn de financiën en het rooster in beeld en is de vrijstelling aangevraagd.

Ik heb al vaker teruggekregen dat e.e.a. bij mij wel snel gaat maar nu voor het eerst zie ik met eigen ogen hoe snel dan …..

Ondertussen heb ik in de afgelopen 36 minuten (WP houdt dit voor mij bij) al de paden afgelegd ‘bedrijfsnaam KGT’, ‘onderzoek KGT via YouTube’ (door filmpjes Jackson YouTube’), mails van alle mailboxen (4 stuks) checken/beantwoorden, onderzoek garantie kapotte computertas, knuffelen Sarah, en vast nog een aantal anderen waar ik me niet heel bewust van ben (toiletgang, koffie, praatje hier, praatje daar).

Sarah

Sarah

En inmiddels een uur verder zijn alle afbeeldingen van de post van gisteren vervangen (naamgeving was onduidelijk), is er geappt over hoe de Vrouwenkamer-avond van gisteren is gegaan in mijn afwezigheid, heb ik geleerd dat Yoeke Nagel naast Boekenvroedvrouw ook Kattenmystica is (1 vinger naar Sarah maakte dat ze van lopend en miauwend ging naar stil en slapend). #HarryPotteriserniksbij

Maar goed, in alle ruis & chaos die mijn hoofd dus blijkbaar kan produceren wordt steeds helderder dat ik in ieder geval blij wordt van katten en bloggen (waarschijnlijk omdat dit focuserend werkt. (Is dat een woord? Ik vind het mooi. Even opzoeken ….. #MooieWoorden).

To be continued

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *