Pasta met Pesto

Handig:
pan voor pasta
pan voor saus

Ingrediënten:
pasta (3 kleuren)
quorn- / kipstukjes
pesto
1 ui
1 teentje knoflook
2 blikjes gepelde tomaten
evt. groente (bijvoorbeeld courgette)
evt. nootjes
ger. kaas

Sugarchallenge adjustments:
* pasta vervangen door quinoa

Wat te doen:
Als je zoals ik de geraspte kaas in de diepvries bewaart, haal deze er dan op tijd uit.
Kook de pasta volgens de instructies op het pak.
Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn. Verhit in een sauspan wat (olijf-)olie en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg de quorn/kip toe en bak het gaar
Voeg de gepelde tomaten toe. (Persoonlijk haal ik altijd de harde stukjes eraf en snijd ik het klein voordat ik het toevoeg.)
Warm het geheel op.
Voeg eventueel (gare) groente toe. Ikzelf gebruik vaak courgette; deze hoeft niet lang mee te koken.
Voeg de pesto toe en laat het zachtjes even pruttelen.

Doe de pasta op het bord en doe er de saus overheen.
Strooi op het laatst de geraspte kaas erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *