Echt onzichtbaar

En vervolgens is het alweer 52 dagen geleden dat ik iets (hier) geschreven heb.

Het blijft een pad om chronisch te schrijven. Ik struikel nog maar al te vaak over: teveel onderwerpen in mijn hoofd, dan toch vinden dat ik daar eigenlijk niets zinnigs over te zeggen heb, vervolgens opgeslokt worden door al mijn standaard afleidingen (Facebook, Twitter, E-mail, Huishouden, (Financiële) Administratie, Series (zoeken, en kijken), Internetten, you name it).
O ja, en lezen. Maar dat vind ik als (aankomend) auteur een gerechtvaardigde ‘afleiding’.

‘k Heb vorige week in 2 dagen ‘A Year by the Sea’ gelezen van Joan Anderson. Erg goed leesbaar vond ik. En precies een verhaal uit mijn droom. Een jaar (of langer) leven in een huisje aan zee (Cape Cod). En bezig met reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Woorden waar ik ook nog maar al te allergisch voor ben, maar ik probeer ze weer wat binnen te laten.

Ik heb een mooie plaat in de slaapkamer hangen waar ik altijd nog naar toe wil.

Heerlijk lijkt me dat. DUs maar even op mijn wensenlijstje gezet. Misschien iets voor m’n 50e verjaardag. Als cadeautje voor als dat boek klaar is.

O jee, een planning.
Maar misschien ook wel goed.

Ik heb er in ieder geval al drie keer ‘Morning Pages’ op zitten en die oefening werkt wel. (Zie hier toch weer wat geschreven vandaag.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *